Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Isa Travel&Holiday
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Hotel Alia Palace 5* Pehkori, Halkidiki
35 €
Brand
Cazare individuala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotel Alia Palace 5* - Halkidiki Kassandra Grecia

Hotelul Alia Palace 5* se afla in Halkidiki, intr-un decor linistit din Pefkohori, avand totodata vedere panoramica asupra orasului si a golfului Kassandra. Este situat la o distanta de 90 km fata de aeroportul international din Salonic.

Pefkohori este situat in extremitatea sudica a Peninsulei Kassandra. Facilitati:parcare, piscina exterioara si piscina pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrelute, magazin de suveniruri, internet in receptie (contra cost), seif (contra cost), business centre. Servicii: room service, transfer la plaja, prosoape la piscina si la plaja, car rent, birou de informatii.

Facilitati camera: Fiecare camera din Hotel Alia Palace 5* este creata astfel incat sa va asigure un sejur cat mai placut. Primul lucru pe care il veti observa este designul minunat si calitatea materialelor folosite. Bai de marmura, balcon sau terasa privata, aer conditionat, TV satelit, seif in fiecare camera, minibar, telefon, uscator de par sunt doar cateva din facilitatile oferite.

Alte facilitati oferite: halate de baie, jacuzzi, cabine separate de dus, televizor in baie, parcare privata si transport de la si pana la aeroport. Sport: teren de tenis, volei pe plaja, loc de joaca pentru copii, sala de gimnastica cu sauna si jacuzzi. Contra cost: internet, seif. Micul dejun si cina sunt bufet. Gratuit: aer conditionat, wi fi si seif.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura